Vijf romans voor volwassenen - waarvan twee samen met Esther Bremer - en drie kinderboeken heb ik inmiddels op mijn naam staan.

Je vindt ze hieronder, en binnenkort zijn ze ook te koop via mijn site. De kinderboeken alleen in de papieren versie, de 18+-boeken ook als e-book.

Een boek rechtstreeks kopen van de auteur, wie wil dat nou niet :). En in de papieren boeken zet ik ook nog een handtekening, als je dat wilt.

Maar ik moet de shop dus nog even aanzetten. En net zoals het huis van de schilder meestal wel een likje verf nodig heeft, is ook de website van de webdesigner nog niet helemaal af. Geduld dus.

Pitty naar college

Pitty naar college is een meesterlijke persiflage en het intrigerende vervolg op de Pitty-serie van Enid Blyton. In deze boekjes ging de jonge en brave Pitty naar kostschool met haar trouwe vriendinnen. Nadat de achttienjarige Pitty met succes haar kostschooltijd op Malory Towers heeft afgerond, gaat ze in gezelschap van haar beste vriendin Sally verder studeren op het St. Andrews College. Ook Alice en Betty, befaamd om hun dwaze streken, zijn van de partij. Maar St. Andrews is niet de keurige school die het lijkt. Want wat is juffrouw Peters van plan met de poëzieclub? Welke rol speelt de knappe tuinman? Wat schuilt er achter het norse uiterlijk van Claire? St. Andrews blijkt te wemelen van intriges, avonturen en romantiek. Wegwijs gemaakt door de aantrekkelijke Artemis leert Pitty dat er meer bestaat dan brave vriendschappen en nette verloofdes. Maar daardoor vergeet Pitty bijna de belangrijkste vriendin in haar leven. Ik schreef dit boek samen met Esther Bremer.

Artemis op jacht

In dit vervolg op Pitty naar college begint Artemis, liefhebster van argeloze eerstejaars, poëzie en port, aan haar vierde collegejaar op het Engelse meisjescollege St. Andrews. Al snel raakt ze, door haar passie voor juffrouw Peters, verstrikt in een web van raadselachtige verwikkelingen: waar komt die wufte Franse juf vandaan en wat moet ze op St. Andrews? Wat is er in vredesnaam met juf Peters aan de hand? Welke donderwolken bedreigen het voortbestaan van het eeuwenoude college? Artemis besluit om als een ware detective de mysteries van St. Andrews tot op de bodem uit te zoeken. In haar enthousiaste pogingen om het college te redden brengt ze zichzelf in gevaar...

Ik schreef dit boek samen met Esther Bremer.

Villa Volta

Het zit Sara niet mee. Ze is voortijdig gestopt met haar opleiding, wordt voortdurend lastiggevallen door haar vervelende ex en heeft geen cent te makken. Maar dan wordt haar gevraagd of ze een groep oudere lesbo's wil helpen die samen een woongroep willen beginnen. Zonder enige aarzeling stort ze zich in het avontuur, in het gezelschap van een kraakpot, een spiritueel tiep, een hartelijke lieverd, een overenthousiaste akela en een issue dyke die het op haar voorzien heeft. En, al kan ze dat helemaal niet gebruiken, ze wordt ook nog eens hopeloos verliefd... Villa Volta is een vrolijk verhaal over liefde, vriendschap en huizen kraken, met een hartveroverende hoofdpersoon en herkenbare personages.

Villa Volta werd in 2007 tweede bij de publieksprijsverkiezing Beste Lesbische Boek.

Onafwendbaar

Eigenlijk heeft privé-detective Lilian de Bruin niet veel zin in haar nieuwe klus, het opsporen van belastend materiaal waarmee een veelbelovende politicus gechanteerd wordt. Maar omdat die politicus de nieuwe liefde is van haar beste vriend Luc zegt ze toch ja, en voor ze het weet is ze undercover aan het werk in de porno-industrie. Ondertussen worden Lilian en haar nogal gesloten Vlaamse buurvrouw het doelwit van vreemde pesterijen en wankelt Lilians liefdesleven op zijn grondvesten als een oude vlam plotseling weer haar leven binnendendert.

Onafwendbaar combineert spanning met een vleugje romantiek en een flinke dosis humor.

Naar de top - Richard Krajicek

Jij weet echt wel wat je wil worden. Kampioen natuurlijk, net als Richard Krajicek! Ook hij was ooit zo jong als jij. Hij ging naar school, speelde met vrienden en tenniste zoveel hij kon. Met het Nederlandse jeugdteam reisde hij de hele wereld rond om toernooien te spelen.

Richard Krajicek vertelt in dit boek over al deze belevenissen tot het moment dat hij op zijn zestiende van school stapte om prof te worden. Lees alles over winnen en verliezen, trainen en reizen, vrienden en coaches. Met belangrijke informatie over tennis en professionele tips.

Voor dit boek heb ik Richard uitgebreid geïnterviewd over zijn jeugd en zijn leven.

Naar de top - Birgit Schuurman

Jij weet echt wel wat je wilt worden. Beroemd natuurlijk, net als Birgit! Ook zij was ooit zo jong als jij. Ze zat op ballet, speelde blokfluit en saxofoon. Ze dacht niet dat ze ergens een speciaal talent voor had, tot ze op haar zestiende zangles nam. Ze belandde met haar zus in een band en al snel volgde het eerste optreden.

Voor dit boek heb ik Birgit uitgebreid geïnterviewd over haar jeugd en haar leven.

Naar de top - Anky van Grunsven

'Ik was helemaal verliefd op Prisco, ik móést hem hebben.'
Anky van Grunsven weet nog precies hoe het voelde toen ze haar eerste paard kreeg. Ze was twaalf jaar en had al zes jaar pony gereden. Haar broers pestten haar met haar paardengekte. Dagelijks bracht ze vele uren in de stal door. Borstelen, knuffelen, tegen hem praten...
Anky's meisjesdroom kwam uit toen ze Olympisch kampioen werd met Bonfire. In dit boek vertelt ze hoe ze van een gewone paardengek opklom tot de wereldtop.

Met verzorgingstips, paarden-ABC en een tien stappenplan naar de top.

Voor dit boek heb ik Anky uitgebreid geïnterviewd over haar jeugd en haar leven.