Anja de Crom zegt dankjewel.

 

Meer weten? Klik hier.

Dit zijn ze: de mensen die mij al die mooie dingen laten bouwen. De mensen die mij steeds weer nieuwe technische uitdagingen geven. De mensen die zelf nieuwe toepassingen bedenken voor hun eigen website, of manieren om processen te automatiseren zodat ze zelf meer tijd hebben voor hun core business.

Tegen al die lieve klanten zou ik willen zeggen: dankjewel! Jullie zorgen er niet alleen voor dat ik mijn huur kan betalen, maar vooral dat ik slimmer word, steeds ingewikkeldere vraagstukken kan oplossen én alles wat ik leer weer kan delen met andere klanten, collega-bouwers of Joomla-gebruikersgroepen. En daar heeft iedereen iets aan.

Pand12

De mooiste ZZP- en MKB-kantoren van Bitlhoven en omstreken!

"Ik ben heel blij met mijn website," zei Matthijs van den Berg, "dus ik wil er nog eentje."

Nou ja, zo zei hij het niet helemaal, maar daar kwam het wel op neer. Matthijs heeft een prachtig pand gebouwd op bedrijventerrein Larenstein in Bilthoven, en daar verhuurt-ie schitterende, duurzame, gloednieuwe en betaalbare kantoren aan ZZP'ers of aan iets grotere bedrijven.

Met de nieuwe website wilde Matthijs vooral de ruimtes laten zien. Je vindt er foto's en omschrijvingen van de kantoren (die variëren in grootte van één werkplek tot wel vier, en als je meer ruimtes huurt, heb je natuurlijk nog meer werkplekken), je kunt de plattegrond bekijken en meteen contact opnemen met Matthijs.

Er zijn nog ruimtes vrij :)

Klik op een van de afbeeldingen om screenshots te bekijken:

Bekijk website

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71