Anja de Crom zegt dankjewel.

 

Meer weten? Klik hier.

Dit zijn ze: de mensen die mij al die mooie dingen laten bouwen. De mensen die mij steeds weer nieuwe technische uitdagingen geven. De mensen die zelf nieuwe toepassingen bedenken voor hun eigen website, of manieren om processen te automatiseren zodat ze zelf meer tijd hebben voor hun core business.

Tegen al die lieve klanten zou ik willen zeggen: dankjewel! Jullie zorgen er niet alleen voor dat ik mijn huur kan betalen, maar vooral dat ik slimmer word, steeds ingewikkeldere vraagstukken kan oplossen én alles wat ik leer weer kan delen met andere klanten, collega-bouwers of Joomla-gebruikersgroepen. En daar heeft iedereen iets aan.

Hilda Abbing

Identity website voor projectmanager Hilda Abbing.

Als er iets is wat Hilda Abbing goed kan, dan is het wel projecten managen. Ze bedenkt ze niet alleen, ze voert ze uit en begeleidt ze, van begin tot eind. Ze houdt de deadline in de gaten, brengt structuur aan, zit mensen achter de broek en zorgt er zo voor dat alles op tijd afkomt. Ik kan het weten, want ik werk met haar samen.

Ook haar website komt uit Hilda's eigen koker. Ik heb 'm opgezet, een template framework geïnstalleerd (Helix),en de rest deed Hilda zelf. Ze koos de kleuren en de fonts voor haar website, tekende een wireframe en ging aan de slag. Het enige wat ik nog hoefde te doen was hier en daar een stukje code veranderen en een module met een contactformulier maken.

Intussen hebben we al een behoorlijk aantal projecten samen aangepakt. Hilda regelt alles, belt de klant als er teksten of foto's nodig zijn, bewaakt de voortgang en zorgt ervoor dat ik kan doen waar ik goed in ben: websites bouwen. Een projectmanager, ik kan het iedereen aanraden.

Klik op een van de afbeeldingen om screenshots te bekijken:

Bekijk de website

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71