Anja de Crom zegt dankjewel.

 

Meer weten? Klik hier.

Dit zijn ze: de mensen die mij al die mooie dingen laten bouwen. De mensen die mij steeds weer nieuwe technische uitdagingen geven. De mensen die zelf nieuwe toepassingen bedenken voor hun eigen website, of manieren om processen te automatiseren zodat ze zelf meer tijd hebben voor hun core business.

Tegen al die lieve klanten zou ik willen zeggen: dankjewel! Jullie zorgen er niet alleen voor dat ik mijn huur kan betalen, maar vooral dat ik slimmer word, steeds ingewikkeldere vraagstukken kan oplossen én alles wat ik leer weer kan delen met andere klanten, collega-bouwers of Joomla-gebruikersgroepen. En daar heeft iedereen iets aan.

Balans Communicatie

Identity website voor een communicatieprofessional. Ontwerp van Moon Tummers (la rotonde du monde).

"Ik ben Moon en ik denk dat ik met jou wil werken," zei de vrouw die voor het podium stond, na afloop van mijn presentatie op de JoomlaDagen.

"Oh," zei ik. "Leuk." Ik sprong van het podium af en gaf haar een hand.

Ze vertelde dat ze werkte als een soort projectmanager voor websites. Klanten kwamen bij haar met een idee, zij werkte het uit tot een ontwerp en vroeg vervolgens een ontwikkelaar die het voor haar kon bouwen. Soms werd het een Wordpress website, soms Joomla.

Ik gaf haar mijn kaartje en verwachtte er niets van.

Een paar maanden later belde ze. Of ik een site wilde bouwen voor Balans Communicatie. Ze had al een prachtig ontwerp klaarliggen, het hoefde alleen nog maar even uitgevoerd te worden.

Het resultaat: een heldere, toegankelijke en mooie website die goed weergeeft waar Balans Communicatie voor staat. De klant kan de site gemakkelijk bijhouden; alle content staat in artikelen die hij zelf kan aanpassen.

Klik op een van de afbeeldingen om screenshots te bekijken:

 

Bekijk de website

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71