Anja de Crom zegt dankjewel.

 

Meer weten? Klik hier.

Dit zijn ze: de mensen die mij al die mooie dingen laten bouwen. De mensen die mij steeds weer nieuwe technische uitdagingen geven. De mensen die zelf nieuwe toepassingen bedenken voor hun eigen website, of manieren om processen te automatiseren zodat ze zelf meer tijd hebben voor hun core business.

Tegen al die lieve klanten zou ik willen zeggen: dankjewel! Jullie zorgen er niet alleen voor dat ik mijn huur kan betalen, maar vooral dat ik slimmer word, steeds ingewikkeldere vraagstukken kan oplossen én alles wat ik leer weer kan delen met andere klanten, collega-bouwers of Joomla-gebruikersgroepen. En daar heeft iedereen iets aan.

Schrijversvakschool Amsterdam

Volledige restyling naar een mooie, stijlvolle en duidelijke website. Daarnaast heb ik veelvoorkomende processen geautomatiseerd.

Projecten

De relatie met Schrijversvakschool begon met een Facebookberichtje: "Wie wil er op urenbasis onze website bijhouden?". Bij nadere beschouwing bleek de website niet alleen verouderd, maar ook gehackt. Ik heb 'm onthackt en gemigreerd van Joomla 1.5 naar 2.5, en een tijdje later van 2.5 naar 3.x.

Halverwege 2016 kwam er een nieuwe huisstijl voor de Schrijversvakschool, en daarmee ook een nieuw ontwerp voor de website. De huisstijl werd bedacht door Ontwerpbureau De Hazen (Amsterdam). Zij kwamen ook met een schets voor de homepage. Van daaruit heb ik de huisstijl verder vertaald naar een rustige, consequente en goed gestructureerde website. Aspirant-studenten, cursisten en andere belangstellenden vinden er een studiegids, veel informatie over opleiding en cursussen en bio's en columns van docenten. Daarnaast is er veel aandacht voor publicaties van (oud-)studenten en cursisten en literaire nieuwtjes.

Docenten kunnen studenten gemakkelijk beoordelen met de door mij gebouwde beoordelingsformulieren. Er wordt per beoordeling meteen een PDF gegenereerd en er kunnen Excel-overzichten van de beoordelingen gedownload worden; zo ontstaat een eenvoudig studentenvolgsysteem.

Ook het inschrijfproces is geautomatiseerd, van de eerste inschrijving tot en met het maken van een factuur: die factuur kan vanuit de website verstuurd worden met één druk op de knop.

Doorlopend

Backups, updates, security

Klik op een van de afbeeldingen om screenshots te bekijken:

Bekijk de website

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71